خريد چاي تيما لاغري خريد چاي تيما لاغري .

خريد چاي تيما لاغري

سير خشك سياه /09109483228

سير سياه تخمير شده چيست؟

 

به عبارتي سير نپخته جديد ميباشد كه در يك روند مشخص و معلوم، تخمير گرديده است. تخمير سير جديد بدين شكل ميباشد كه آن را به برهه زماني ۵۰ تا ۹۰ روز در دماي ۶۰ تا ۷۷ رتبه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد مراقبت مي نمايند. فعاليت راحتي وجود ندارد ولي پس از تخمير، سير وضعيت ژله اي پيدا مي نمايد، رنگ حبه هاي سير، سياه ميشود و طعم شيريني پيدا مي نمايد.

 

 

 

 

تفاوت سير سياه با سير سفيد (سير ناپخته)

اين مراحل مشقت بار و وقتگير براي تبديل سير سفيد به سير سياه براي چيست و تخمير سير ناپخته چه سود اي داراست؟ مهم ترين بهره آن اين ميباشد كه بوي بد سير از در ميان مي رود و مزه شيرين و مطبوعي پيدا مي نمايد.

در واقع تناول كردن سير سياه خيلي ريلكس خيس و مطبوع خيس از ميل كردن سير نو يا اين كه نپخته ميباشد. سير سياه مزه شيرين و بافت قابل جويدن دارااست و فارغ از رايحه ميباشد.فوايد و مزاياي سير سياه براي تن درستي تن

دربردارنده آنتي اكسيدان هاي بيشتري ميباشد
روند تخمير سبب ساز مي‌ خواهد شد سير سياه دربردارنده آنتي‌ اكسيدان هاي بيشتري نسبت به سير نپخته باشد.

 

اين تا حدي به‌اين عامل ميباشد كه آليسين، تركيبي كه بوي تند سير را در هنگام له شدن ساخت مي نمايد به تركيبات آنتي اكسيداني مانند آلكالوئيدها و فلاونوئيدها در هنگام تخمير سير سياه تبديل مي گردد.

 

آنتي اكسيدان ها تركيباتي مي باشند كه به حفظ از سلول هاي شما در قبال زخم اكسيداتيو ياري مي نمايند و در غير اين شكل ممكن ميباشد سبب به بيماري هاي متعدد خواهد شد.

 

عموم بيشتر از روش غذاهاي گياهي براي مثال سير آنتي اكسيدان ها را مصرف مي نمايند.

 

يك تحقيق در سال 2014 نماد اعطا كرد كه مجموع شغل آنتي اكسيداني سير سياه در زمان كهنه شدن به صورت قابل توجهي ارتقاء يافته ميباشد. در‌اين رسيدگي سير در 21 روز تخمير به نقطع ي عطف محتواي آنتي اكسيداني خويش رسيد.

 

ممكن ميباشد به تهيه قند خون ياري دهد
قند خون بالاي در اختيار گرفتن نشده در اشخاص در گير به ديابت ميتواند خطر عوارضي مثلا زخم كليوي، عفونت و بيماري قلبي را ارتقا دهد.

 

در تفحص‌ اي در سال 2019 روي موش‌ هايي كه از رژيم غذايي سرشار از چربي و قند استعمال كردند معالجه با عصاره سير سياه باعث به بهبود متابوليك مانند كاهش كلسترول، كاهش التهاب و تهيه اشتها شد.

 

يك تحقيق سابق‌ خيس در سال 2009 روي موش‌ هاي ديابتي آرم بخشيد كه شغل آنتي‌ اكسيداني سير سياه مي‌ تواند به مراقبت در قبال عوارضي كه اكثر زمان ها ناشي از قند خون بالا مي باشند ياري دهد.

 

در تحقيق حيواني ديگري در سال 2019 دانشمندان به موش‌ ها رژيم غذايي پرچرب دادند. موش‌ هايي كه سير سياه مصرف مي‌ كردند در مقايسه با موش‌ هايي كه سير سياه مصرف نمي‌ كردند به معيار قابل‌ توجهي سطح ها گلوكز و انسولين كمتري را در خون خويش تجارب كردند.

 

مبتني بر يك پژوهش بر روي 226 زن در معرض خطر، كار آنتي اكسيداني سير سياه تخمير گرديده با استعمال از باكتري لاكتوباسيلوس بولگاريكوس حتي ممكن ميباشد به دوري از ابتلا به ديابت بارداري ياري دهد.

 

دقت به‌اين نكته حائض اهميت ميباشد كه بعضا از اين حاصل نتيجه ها از مطالعات حيواني ميباشد و پژوهشگران مي بايست مطالعات بيشتري در زمينه ي اثرات سير سياه بر ديابت و سطح قند خون در بشر ايفا دهند.

 

ممكن ميباشد خطر بيماري قلبي را كم كند
مطالعات نشانه داده اند كه سير سياه ممكن ميباشد شاخص هاي بيماري قلبي مثلا سطح هاي كلسترول آحاد، LDL و تري گليسيريد را در خون كم كند. همينطور ممكن ميباشد كلسترول HDL را ارتقا دهد.

 

يك تفحص بر روي حيوان ها اثرات سير ناپخته و سياه را در موش‌ هايي كه از زخم قلبي ناشي از ايسكمي – فقدان جريان خون به قلب – بهبود مي‌ يابند مقايسه كرد.

 

دانشمندان دريافتند كه سير نپخته و سياه به گشودن گردش خون براي نگهداري از قلب در قبال زخم امداد مي نمايند.

 

استيناف حيواني ديگري آرم اعطا كرد كه عصاره سير سياه به كاهش چربي خون، تري گليسيريد و كلسترول مجموع در موش هايي كه از رژيم غذايي پرچرب تغذيه گرديده بودند ياري كرد. سطح ها بالاي اين موردها معمولا نشانه دهنده ارتقاء خطر بيماري قلبي ميباشد.

 

در يك تفحص حيواني مختلف سير سياه سطح ها بالاي تري گليسيريد و كلسترول و خطر بيماري قلبي را كاهش بخشيد.

 

يك رسيدگي مختلف به 60 شخص دچار به كلسترول بالا به بازه 12 هفته روزمره 6 گرم عصاره سير سياه يا اين كه دارونما اعطا كرد. سير سياه كلسترول HDL را ارتقا و نشانگرهاي بالقوه بيماري قلبي را كاهش بخشيد.

 

يك تحقيق به كمپاني كنندگان دچار به بيماري عروق كرونر قلب روزمره 20 گرم عصاره سير سياه را به برهه زماني 6 ماه بخشيد. عده اي كه آن را مصرف كردند در مقايسه با اشخاصي كه دارونما مصرف كردند سطح هاي آنتي اكسيداني بيشتري را تجارب كردند و شاخص هاي سالم قلب را بهبود بخشيدند.

 

با اين هم اكنون مطالعات كاركشته تري بر روي آدم در اين مورد لازم ميباشد.

 

ممكن ميباشد از تندرست مغز مراقبت نمايد
سير سياه ممكن ميباشد به خودداري از التهابي كه مي‌تواند ياد را مختل كرده و تلاش مغز را در حين فرصت بدتر نمايد، ياري دهد.

 

پژوهشگران پيشنهاد ميكنند كه تجمع يك ادغام پروتئيني به اسم بتا آميلوئيد سبب ساز التهاب در مغز مي‌گردد كه خطر ابتلا به آلزامير را ارتقاء ميدهد.

 

يك رسيدگي بر روي رت ها آرم اعطا كرد كه سير سياه مي‌تواند التهاب مغز ناشي از بتا آميلوئيد را كم كند و حتي خاطر كوتاه مقطع را بهبود بخشد.

 

در رسيدگي ديگري دانشمندان استرس اكسيداتيو را در مغز رت ها توليد كردند. دادن عصاره سير سياه به آنان از توليد نقص‌ در خاطر خودداري كرد.

 

ممكن ميباشد خاصيت ضد سرطاني داشته باشد
تعدادي پژوهش حاكي از اثر مثبت سير سياه در نبرد با سلول هاي سرطاني ميباشد.

 

در يك استيناف لوله آزمايشي در خون 21 داوطلب عصاره سير سياه شغل هاي تحريك كننده ايمني، آنتي اكسيداني و ضد سرطاني قادر تري نسبت به عصاره سير ناپخته آرم بخشيد.

 

در واقع پژوهشگران دريافتند كه محلول عصاره سير سياه در پهنا 72 ساعت براي سلول هاي سرطاني ريه، سينه، معده و كبد سمي ميباشد.

 

بقيه مطالعات لوله تست علامت داده اند كه سير سياه سبب مي‌گردد سلول هاي سرطاني در سرطان روده بلندمرتبه و معده بشر و همينطور سرطان خون استارت به از في مابين رفتن نمايند. همينطور رويش اين سلول هاي سرطاني را كاهش اعطا كرد.

 

در يك رسيدگي از 25 رسيدگي پژوهشگران دريافتند كه سير كهنه در اكثر مطالعات انساني، حيواني و لوله آزمايشي كه گزينه تحقيق قرار گرفت اثرات اثر گذار احتمالي بر ضد سرطان را آرم اعطا كرد.

 

اين مطالعه مقدماتي ميباشد و محققان بايستي پژوهش ها بيشتري در باب خاصيت بالقوه سير سياه در جنگ با سرطان جاري ساختن دهند.

 

ممكن ميباشد به مراقبت از كبد شما ياري دهد

 

 

 

 

سير خشك سياه ممكن ميباشد به نگهداري از كبد در قبال جراحت هاي ناشي از قرار دريافت كردن مداوم در معرض مواد شيميايي، داروها، الكل و ميكروب ها ياري دهد.

 

مطالعات بر روي رت ها نشانه داده ميباشد كه سير سياه در شكل زخم كبدي اثرات محافظتي دارااست و از جراحت بيشتر كبد پرهيز مي نمايد.

 

حبه سير سياه ممكن ميباشد در موقعيت مزمن خيس نيز اثرگذار باشد. از جمله يك تحقيق حيواني نشانه اعطا كرد كه سير سياه كوشش كبد را در زمينه ي زخم مزمن كبدي ناشي از الكل، احتمالا از روش عمل آنتي اكسيداني آن بهبود ميبخشد.

 

تحقيق ديگري بر روي موش هاي دچار به جراحت كبدي نشانه اعطا كرد كه سير سياه كهنه سبب كاهش ALT و AST – دو ماده شيميايي در خون مي‌شود كه علامت دهنده جراحت كبدي ميباشد.

 

 

 

عوارض سير سياه دكتر بيز

سير سياه به حيث نميرسد عوارض جانبي عمده اي داشته باشد. با اين هم اكنون سير سياه يك‌سري جنبه منفي دارااست؛

 

ميل كردن سير سياه ناپخته در مقادير زياد ممكن ميباشد خطر خون‌ريزي را ارتقا دهد. به همين استدلال عده اي كه از داروهاي رقيق كننده خون استعمال مي نمايند نيز ممكن ميباشد بخواهند از مصرف سير سياه در مقادير زياد اجتناب نمايند.

 

گفتني ميباشد يك استيناف اثرات عصاره سير كهنه گرديده را بر لخته شدن خون ميان كساني كه از داروهاي رقيق كننده خون به كار گيري مي نمايند آيتم پژوهش قرار بخشيد و اخذ كه خطر بدون شوخي ندارد.

 

با اين هم اكنون عالي ميباشد با يك داراي تخصص محافظت هاي بهداشتي كلام نمائيد تا مشخص و معلوم خواهد شد سير سياه براي شما بي خطر و مطلوب ميباشد يا اين كه نه.

 

ضمن اين اشخاصي كه بعد از مصرف سير نپخته در گير برخورد آلرژيك ميشوند مي بايست از سير سياه نيز اجتناب نمايند.

 

 

 

به علاوه مواد درماني، عنصرها مغذي و بقيه تركيبات اثر گذار در حين فرايند تبديل سير نو به سير سياه ارتقا پيدا مي نمايد!

 

پلي فنول ها خاصيت درماني متعددي دارا هستند و سبب تقويت سيستم ايمني تن ميگردند. پژوهش ها فرنگي متعددي وجود داراست كه پذيرش مي نمايد كه پلي فنول ها اثرات مفيدي روي پيشگيري از سرطان، معالجه سرطان، پيشگيري و معالجه بيماري هاي قلبي عروقي، در دست گرفتن ديابت نوع ۲، پيشگيري از چاقي و تقويت سيستم ايمني تن داراست (منبع). همينطور پژوهش ها ديگري ميباشند كه خاصيت موءثر پلي فنول ها را براي سالم قلب و عروق، سوخت و ساز تن، پيشيگيري از سرطان، شادابي پوست، سالم روده ها و پيشگيري از عفونت ميكروبي پذيرش مي نمايند. اين اثرات اثرگذار در پژوهش ها داخلي هم اثبات گرديده‌است؛ به عنوان مثال در يك رسيدگي در جمهوري اسلامي ايران محققين بدين فيض رسيدند كه افزايش مصرف مواد غذايي دربردارنده پلي فنول ها قادر است در كاهش خطر بروز و توسعه و گسترش بيماريهاي قلبي عروقي در بيماران ديابتي اثر گذار واقع شود

همگي اين خاصيت اثرگذار در پلي فنول هاست كه سير يكي منابع بي نياز پلي فنول ميباشد و سير سياه ۴ تا ۵ موازي سير سپيد پلي فنول دارااست!

 

 

 

 

يك تفاوت اساسي سير سياه با سير تازه:

آليسين

 

سير سياه در مقايسه با سير نو مقدار كمتري آليسين داراست. آليسين يك مخلوط طبيعي سولفوري ميباشد كه از سير به دست ميايد و خاصيت آنتي بيوتيك متعددي براي مثال اثرات ضد ويروسي، ضد باكتري، ضد انگلي و ضد قارچي ميباشد. بوي تند سير در تاثير آليسين ميباشد. اين بوي بد در واقع شيوه گياه سير براي مدد از خويش و خورده نشدن در قبال مهاجمان و حيوان ها ميباشد.

 

ولي چه اتفاقي براي اين ماده اثرگذار و بد عطر در روند تخمير و تبديل سير جديد به سير سياه مي افتد؟ آليسين در فرايند تخمير به تركيبات آنتي اكسيدان تبديل ميگردد؛ تركيباتي كه خواص درماني سير را تعدادي موازي مي نمايند! هر چندين آليسين كمتر مي گردد البته به مكان آن آنتي اكسيدان ها كه خاصيت مفيدي در پيشگيري و معالجه بخش اعظمي از بيماري ها دارا‌هستند در سير سياه ۴ تا ۵ موازي ارتقا مي‌يابد! طبق پژوهش ها فرايند تخمير و تبديل سير جديد به سير سياه منجر بهبود خاصيت آن براي تن آدم ميگردد. به علاوه تبديل آليسين به آنتي اكسيدان ها سبب ساز مي گردد بوي بد سير از دربين برود.

 

«بيشتر خاصيت موثر سير سياه در مقايسه با سير جديد در تاثير تبديل ماده اثرگذار و بد بوي آليسين به آنتي اكسيدان هاي اثرگذار و سواي رايحه ميباشد.»

 

 

 

مجموعاَ تفاوت هاي سير سياه با سير سفيد عبارتست از:

 

سير سياه خاصيت پيشگيري از بيماري و معالجه ۴ تا ۵ برابري دارااست (آنتي اكسيدان ها).

سير سياه شيرين ميباشد و تناول كردن آن شل، البته سير سپيد طعم تند و زننده اي دارااست.

برخلاف سير سفيد كه بدبو ميباشد سير سياه بويي ندارد.

سير سياه بافت قابل انعطاف و ژله اي دارااست.

سير سياه مقدار آليسين كمتري دارااست.

در غايت رنگ سير سياه، سياه ميباشد و رنگ سير سپيد، سپيد!

 

 

 

ارزش غذايي سير سياه

در هر ۱۰۰ گرم سير سياه، نسبتاً ۳۴ گرم آب، ۱۴ گرم پروتئين و ۵۳ گرم كربوهيدرات (مشمول ۲۰ گرم فيبر و ۲۷ گرم شكر و ۶ گرم بقيه كربوهيدرات ها) وجود دارااست.

 

 

ضمن موادي كه بيان شد، سير سياه دارنده ويتامين C، ويتامين هاي B دربرگيرنده B1، B2، B3 و B6، اسيد فوليك (ويتامين B9)، كلسيم، منگنز، منيزيم، فسفر، روي و آهن ميباشد.

 

يك حبه سير نو درشت به طور تقريب ۶ گرم ميباشد. يك حبه سير سياه درشت حدودا ۳ گرم ميباشد.

 

سير سياه متاع كدام مرزو بوم ميباشد؟

 

سير سياه به عبارتي سير ساده ميباشد كه تخمير گرديده و جنس سرزمين خاصي وجود ندارد؛ بدين ترتيب بذر سير سياه نيست و قادر است در هر كشوري ساخت گردد. سير سياه به انگليسي بلك گارليك (black garlic) گفته ميشود.

 

از قرون پيش عموم كشورهاي آسياي شرقي مانند تايلند، كره جنوي و ژاپن سير سياه را ساخت و ساز مي كردند. آنها از سير سياه تحت عنوان مزه دهنده و براي معالجه استعمال مي كرده اند. در سال هاي اخير اين ماده غذايي مالامال خواص و بي عطر در سراسر عالم ساخت‌و‌ساز و به كارگيري مي‌شود.

 

 

 

خاصيت سير سياه

پژوهش ها نماد داده كه سير سياه دربردارنده آنتي اكسيدان ميباشد كه خاصيت ضد سرطان قادر دارااست. به علاوه اثرات سير سياه مشمول ضد آلرژي، ضد ديابت و ضد التهاب بودن ميباشد (منبع). سير در راءس غذاهايي ميباشد كه خواص ضد سرطان داراست. به صورت خلاصه خاصيت سير سياه عبارتند از:

 

پيشگيري از سرطان

بهبود سرعت معالجه سرطان

كاهش وزن و لاغري

كاهش چربي خون

مراقبت از قلب و عروق و پيشگيري از گرفتگي رگ ها

در اختيار گرفتن قند خون و پيشگيري از ديابت

بهبود ديابت و كاهش عوارض آن

ضد آلرژي

كاهش التهاب

نگهداري از كبد

 

در حالتي كه بپرسيد “سير سياه براي چي خوبه؟” ما پاسخ مستندي داريم. خواصي كه براي سير سياه پيرو بيان مي گردد طبق پژوهش ها علمي و مستند ميباشد و براي رسيدگي علمي منابع هر مقاله مذكور ميباشد كه به گويش انگليسي ميباشند. يك منبع علمي مطلوب كه پژوهش ها را عده بندي كرده اين نوشته‌علمي علمي ميباشد.

 

 

سير سياه براي سرطان (پيشگيري و معالجه سرطان)

پژوهش ها متعددي پذيرش كرده اند كه سير سياه دربردارنده مقدار متعددي آنتي اكسيدان ميباشد كه ضد سرطان بوده و راديكال هاي آزاد در تن را كه استدلال سرطان مي باشند از در ميان ميبرد بدين ترتيب خواص ضد سرطاني كار كشته دارااست (منبع ۱ و منبع ۲). طبق اين يافته ها خواص ضد سرطاني و از ميان بردن راديكال هاي آزاد در تن، در سير سياه ۴.۵ موازي بيشتر از سير جديد ميباشد! (منبع) يكي علل خواص ضد اكسيداني بيشتر در سير سياه، ساخت‌و‌ساز پاره اي متعددي تركيبات آلي گوگرد يا اين كه تركيبات اورگانوسولفور در مراحل تبديل سير جديد به سير سياه ميباشد. اين تركيبات نقش مهمي در از در ميان بردن راديكال هاي آزاد دارااست.

 

به علاوه يك رسيدگي روي سرطان معده آرم داده كه سير سياه مي‌تواند وسعت و وزن تومورهاي سرطاني را كم كند و تحقيق ديگر اثبات كرده كه سير سياه سرعت پرورش سلول هاي سرطاني در سرطان روده را كاهش مي‌دهد.

 

 


خواص سير سياه براي لاغري

طبق دو استيناف علمي، سير سياه منجر كاهش وزن، كاهش چربي شكم، كاهش چربي مضر خون (LDL) و ارتقاء چربي عالي خون (HDL) مي‌گردد. در يك استيناف روي موش ها مشخص و معلوم شد مصرف سير سياه سبب ساز تهيه و تنظيم سوخت و ساز چربي و كلسترول خون گرديده و در سود سطح چربي مجموع، تري گليسيريد و كلسترول خون كاهش پيدا كرده و به صورت قابل توجهي سبب كاهش وزن و لاغري ميشود.

 

در استيناف ديگري ۹۱ روز به يكسري موش غذاي پرچرب داده شد و پس از اين مقطع در موش ها اثرها چاقي، ارتقاء قند خون، ارتقاء چربي خون و زخم هاي كبدي و كليوي ظواهر شد. آن‌گاه غذاي پرچرب براي كليه موش ها انقطاع شد و به موش ها سير سياه داده شد. در موش هايي كه سير سياه تخمير گرديده خورده بودند اثر ها رويارويي با چاقي، بهبود در كبد و كاهش چربي خون مشاهده شد. براين اساس سير سياه براي پرهيز از ارتقاء وزن ناشي از رژيم غذايي چرب، اثرگذار ميباشد.

 

در يك رسيدگي ديگر پژوهشگران بدين سود رسيدند كه تناول كردن سير سياه سبب كاهش وزن ميگردد؛ اين كاهش وزن در تاثير بي اشتهايي و كمتر خوراك ميل كردن نبوده ميباشد، كه بدين مضمون‌ ميباشد كه كاهش وزن در تاثير مصرف سير سياه به انگيزه كاهش مصرف خوراك وجود ندارد (منبع).

 

 

سير خشك سياه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۲۱:۱۵ توسط:مهران موضوع: نظرات (0)